For Design Magazine

For Design Magazine featuring great design, architecture, fashion, graphics and innovation from across the globe.

 

CIFI Donut

CIFI Donut Kindergarten is attachedto a residential community. In order to create a preschool education activity place integrating practicability and beauty, it tries to combine the sales space with the education space. Through the ring structure linking the three-dimensional spaces, the building and landscape are harmoniously integrated, forming an activity place full of fun and educational significance.

Continue reading

 

Farmers Den

The design reflects the philosophy of honesty and the use of natural materials customized in local yellow stones and natural light depending on the path of the sun is the predominant attribute. The client is a simple farmer and his brief was to develop an office space to further this passion in organic and sustainable agriculture. The architectural layout was a simple grid-based plan and the building was slightly raised on a platform flowing into the surrounding landscape and waterbodies accentuating the overall openness and the sloping roof subtly cue the vernacular design.

Continue reading

 

Shimao Loong Palace

Using natural and fluent language reasonable organization of landscape, courtyard are connected to each other in multiple dimensions, permeated with each other and converted smoothly. Using the vertical strategy skillfully, the 4-meter height difference will be reversed into the highlight and feature of the project, creating a multi-level, artistic, living, natural courtyard landscape.

Continue reading

 

Sorec Horse Park

Natural elements crafted this Horse Park in Rabat, Morocco to connect horse, people, and nature. The organization of the site allows people to enjoy the horse track as a park while seeing the race in the backdrop. The building and the car park allows a bigger central green space to be maximized. The circulation separates better, VIP, park visitors and jockey, but places of interests like the presentation round and horse walking path will connect everyone and everything together.

Continue reading

 

Eastern Garden

This design project using the design skills of eastern garden encompassing the layers, enframed scenery, detour, lights and shadows highlights the traffic flow with the transitional two-section community entrance that exposes the conceptual image resembling a winding path leading to a secluded spot, securing the privacy of the residences in the community, and furthermore generating the intriguing detour traffic flow.

Continue reading

 

Vanke Hill City

Vanke Hill City is located in the foothills of Yinhu Mountain and has unique natural ecological resources. Built by Shenzhen Vanke, it is a low-density and livable community that integrates subway and road network transportation, three major parks, and Vanke brand property management. With deeply interprets the relationship between the city and the architecture, the landscape design of the region conceives the theme from the perspectives of ecology, etiquette, streamline and space, shaping the composite symbiosis landscape from a multi-dimensional perspectiive.

Continue reading