Installation by Beck Storer and Paul Meeuwsen

Beck Storer and Paul Meeuwsen Exhibits The The Reflection Room Installation

Beck Storer and Paul Meeuwsen , the thinktank behind the award winning project Award Winning The Reflection Room Installation points out, Inspired by the colour red, which symbolises good fortune in Chinese Culture, The Reflection Room is a spatial experience that has been created entirely out of red mirrors to create an infinite space. Inside, typography plays the role of connecting the audience to each of the Chinese New Year’s main values and prompts people to reflect on the year that has been and the year ahead..

Installation by Beck Storer and Paul Meeuwsen Images:

VIA: http://competition.adesignaward.com/design.php?ID=52998

End of the article, click here to go back to previous page, or alternatively go back to For Design Magazine homepage.

Copyright © 2010 - 2019 For Design Magazine - fordesignmagazine.com - All Articles