Tze-Chun Wei's Courtyard House Residential

Tze-Chun Wei Illustrates The Courtyard House Residential

Tze-Chun Wei, the lead designer of the highlighted work Residential by Tze-Chun Wei spells out, This is a project for a 3-generation family in Changhua, Taiwan. The site is located on the roof of an existing one-story factory building. The concept idea was to create a contemporary Chinese courtyard house with a looped shaped volume, a layout with individual living units and shared family spaces. They are connected by a looped corridor and separated by small light wells. .

Tze-Chun Wei's Courtyard House Residential Images:

VIA: http://competition.adesignaward.com/design.php?ID=50474

End of the article, click here to go back to previous page, or alternatively go back to For Design Magazine homepage.

Copyright © 2010 - 2019 For Design Magazine - fordesignmagazine.com - All Articles