Award Winning Full House Residential

Nancy Lee Designs The Full House Residential

Nancy Lee, the maker of the award winning project Residential by Nancy Lee explains, When you walk into the villa, there is a glass corridor on the right, and the round space at the end is the hostess's studio. The white dome and the transparent glass room are hidden in the shadows of the trees, as if you enter into a wedding hall. On the left is the hostess's reception room. The whole area is separated from the living space inside the villa and serves as the hostess's working space. The whole residence combines work and living space organically, making it an ideal residence fo.

Award Winning Full House Residential Images:

VIA: http://competition.adesignaward.com/design.php?ID=80563

End of the article, click here to go back to previous page, or alternatively go back to For Design Magazine homepage.

Design Interviews
Copyright © 2010 - 2019 For Design Magazine - fordesignmagazine.com - All Articles