Award Winning Lotus Reception Center

Dumas Interior Design Presents The Lotus Reception Center

Dumas Interior Design, the creative mind behind the highlighted project Reception Center by Dumas Interior Design explicates, Surrounded by old buildings and dusty environment. The reception center is standing upright and brightly in the middle. The solid wood floor folds into vertical position cut obliquely to form the architecture’s façade. The white acrylic square light boxes of various sizes are placed inside. They seem to be frozen musical notes during the daytime. .

Award Winning Lotus Reception Center Images:

VIA: http://competition.adesignaward.com/design.php?ID=36406

End of the article, click here to go back to previous page, or alternatively go back to For Design Magazine homepage.

Design Rankings
Copyright © 2010 - 2019 For Design Magazine - fordesignmagazine.com - All Articles