Award Winning Valley House Residential Apartment

Bean Buro Designs The Valley House Residential Apartment

Bean Buro, the author of the highlighted work Valley House - Residential apartment by Bean Buro explains, The project is an apartment for three generations to co live together in Hong Kong. This design development of this project was very challenging because of the different requirements for three generations, and the different likings from the old and young generations. At the beginning of the project, the young couple did not know when they would have children, hence out of the four bedroom apartment, two of those bedrooms would be a visitor room and a study room that could become a baby room in the future. .

Award Winning Valley House Residential Apartment Images:

VIA: http://competition.adesignaward.com/design.php?ID=64256

End of the article, click here to go back to previous page, or alternatively go back to For Design Magazine homepage.

Design Interviews
Copyright © 2010 - 2020 For Design Magazine - fordesignmagazine.com - All Articles