Retail Shop by Keiichi Hayashi

Keiichi Hayashi Shares The Kyoto Silk Retail Shop

Keiichi Hayashi, the maker of the highlighted work Award Winning Kyoto Silk Retail Shop spells out, This project was to convert "Machiya", a Japanese traditional wooden townhouse, in the centre of Kyoto, into a small shop. The original wooden frames were reinforced with steel frames because the original building was dilapidated. I focused on the way accommodating necessary functions of a beauty cosmetic shop within the space limitations of the original "Machiya"..

Retail Shop by Keiichi Hayashi Images:

VIA: http://competition.adesignaward.com/design.php?ID=25802

End of the article, click here to go back to previous page, or alternatively go back to For Design Magazine homepage.

Design Competition
Copyright © 2010 - 2019 For Design Magazine - fordesignmagazine.com - All Articles